Rakastamme Suomea. Rakastamme Japania.

Kamomessa yhdistyvät Suomen & Japanin kulttuurit...

...  Ja se sijaitsee mielenkiintoisella alueella Punavuoressa Helsingissä. Ravintolan sisustus on yksinkertainen, pohjoismainen ja se on luotu käyttämällä laadukkaita materiaaleja, joissa on huomioitu molempien kulttuureiden mieltymykset selkeisiin linjoihin ja luonnonläheisyyteen.

Yhteytemme kahden maan välillä on selkeä. Japanilainen omistaja, herra Hideki Ogawa, on asunut Suomessa yli 20 vuotta. Hankkiessaan tämän pienen ravintolan vuonna 2015 hän halusi yhdistää molempien kulttuurien parhaita puolia. Myös työntekijöitämme yhdistää kiinnostus molempien maiden kulttuureihin. Jotkut tarjoilijoistamme ovat opiskelleet Japanin kulttuuria ja kieltä, sekä ymmärtävät Japanin kulttuurin erityispiirteitä, toiset ovat muuttaneet Suomeen Japanista. Kaikille heille on yhteistä sydämellisyys, palvelualttius ja avoimuus molempiin kulttuurehin. Kokkimme ovat pääosin suomalaisia. Heillä on tietotaito paikallisista tuotteista ja he loihtivat perinteisiä suomalaisia ​​ruokia sekä rakastavat japanilaisen keittiön hienoja aromaattisia makuja. Ravintolaamme onkin kehuttu yhdeksi parhaista ramen-ravintoloista Helsingissä.

Toinen ainutlaatuinen osa ravintolan tarinassa on yhteys ihanaan elokuvaan "Kamome Shokudo" tai "Ruokala Lokki", joka kuvattiin täällä vuonna 2006. Tämän elokuvan pohjalta ravintola sai nimensä Kamome.

Inspiraation lähteemme on luonto...

Ravintola Kamome - Valokuvagalleria