Rakastamme Suomi. Rakastamme Japani.

Sekoitus Suomi-Japani kulttuurin Kamome ...

... Sopii täydellisesti jännittävä ja moderni muotoilu Punavuoressa Helsingissä. Sisustus ruokasali on yksinkertainen pohjoismainen ja luodaan käyttämällä laadukkaita materiaaleja, jotka antavat huomiota makuun ja vaatimukset molemmissa kulttuureissa.

Yhteytemme kahden maan on hyvin yksinkertainen. Japani omistaja, herra Hideki Ogawa, on asunut Suomessa yli 20 vuotta. Kun hän otti tämän pienen ravintolan vuonna 2015, hän halusi yhdistää molemmissa kulttuureissa. Tiimimme osallistuu myös näiden kahden kulttuurin. Jotkut tarjoilijat ovat Suomen opiskelijat japanilaisen kulttuurin ja kielen, tai ovat ainakin Japani-taju, ja jotkut niistä ovat Japani. Mitä niillä kaikilla on, että ne ovat hyviä, sydämellinen isännät ja ovat avoimia molemmissa kulttuureissa. Meidän kokit ovat pääosin Suomi. Niinpä he tietävät paikallisia tuotteita ja vuodenaikojen hyvin. He rakastavat perinteisiä suomalaisia ​​ruokia sekä japanilaisen keittiön, jossa on hieno aromaattinen maku. Hyvin koulutettu keittiötiimi yhdistää osaamista sekä: Pohjoismaiden ja Suomen kurssien ja japanilaisen tapa ruoanlaittoon.

Toinen ainutlaatuinen osa tarina on yhteys ihana elokuva "Ruokala Lokki" tai "Ruokalan Lokki", joka kuvattiin tällä paikalla vuonna 2006. Ja tämän elokuvan ohjaamme nimemme.

Tilaa uutiskirjeemme

Meidän inspiraatio tulee niin rytmit luonnon ...

Ravintola Kamome - Valokuvagalleria