Ruoka juoma


Tarjoamme ravintola Kamomessa tuoretta, itsetehtyä terveellistä ja maukasta ruokaa jonka valmistuksessa hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan lähialueelta saatavia kausituotteita sekä toisaalta aitoja ja alkuperäisiä japanilaisia tarvikkeita.

Herra Ogawa päätti ostaessaan vuonna 2015 paikalla aiemmin toimineen kahvilan muuttaa sen Ravintola Kamomeksi uudistaen samalla sisustuksen ja ruokalistan.

Hänen mielestään ravintolassa kuuluu ruoan valmistuksessa käyttää parhaita, luonnollisia ja mahdollisimman paikallisia raaka-aineita, ja hän suosiikin käsin valmistettuja tuotteita, jotta ruoat sekä maistuvat että näyttävät hyvältä.

Hän on matkustellut ympäri Suomea ja Viroa, vieraillut maatiloilla, lihakaupoissa, kalastajien ja käsityöläisten luona löytääkseen parhaat tuotteet Kamomeen ja sen asiakkaille. Vähä vähältä hän on luonut toimittajien ja yhteistyökumppaneiden verkoston, jotka toimittavat Kamomelle laadukkaita tuotteita.

Nämä upeat tuotteet kuten erilaiset kalat, vihannekset ja yrtit käsitellään Kamomessa yksinkertaisesti ja suurella ammattitaidolla luoden maistuvia annoksia. Suuren suosion on saanut jo suomalaisillekin tuttu Ramen.

Kaiken perustana on hyvät raaka-aineet, joista kokit loihtivat annoksia.

Saamme innoituksemme toisaalta luonnosta ja sen rytmistä ja toisaalta suomalaisen sekä japanilaisen ruokakulttuurin perinteistä. Japanin ruokakulttuurissa tunnettu sääntö "Washoku" eli vapaasti suomennettuna vähemmän on enemmän, mikä ohjaa keskittymään olennaiseen: raaka-aineiden kauneuteen ja niiden alkuperäiseen makuun.

Leipomisen, grillaamisen, savustamisen, maustamisen ja muiden valmistelevien töiden pohjalta on muodostunut tarjolle annoksia jotka ovat raikkaita, maukkaita ja puhtaasti luonnollisia. Keittiössämme annokset valmistetaan alusta loppuun käsin ammattitaidolla, pääruoista jälkiruokiin. Valmistamiamme tuotteita voi ostaa myös mukaan, kuten kanelipullia ja erilaisia leivonnaisia, joita on myynnissä myös kahvilamme puolella.

Tulkaa rohkeasti tutustumaan ruokalistaamme, on ilo saada teidät vieraaksemme hyvän ruoan pariin.