jälki

Ravintola KAMOME

Pursimiehenkatu 12,
00150 Helsinki,
Finnland

Puhelin: +358(0)9 657 422
Sähköposti: info@kamome.fi

Managing Director:
Ogawa Hideki

VAT ID no .:
FI26800735


Vastuu sisällöstä

Sisältö Näiden sivujen luotiin huolella. Tarkkuudesta, täydellisyydestä ja ajantasaisuudesta sisältöä, emme voi ottaa vastuuta. Palveluntarjoajana olemme vastuussa mukaan § 7 1 TMG omaan sisältöä näiltä sivuilta yleisten lakien. Mukaan §§ 8-10 TMG emme ole pakko palveluntarjoajana valvomaan lähetetyn tai tallennetun tiedon tai tutkia olosuhteita, jotka osoittavat laitonta toimintaa. Velvollisuus poistaa tai estää tietojen käyttöä yleisten lakien säilyvät muuttumattomina. Kuitenkin takauspreemioiden on mahdollista vain alkaen tieto tietyn rikkomisen. Ilmoituksen saatuaan tällaisia ​​rikkomuksia, me poistamme sisällön välittömästi.

Vastuu linkeistä

Sivustomme sisältää linkkejä ulkoisiin sivustoihin, jonka yli emme voi vaikuttaa. Siksi emme voi hyväksyä mitään vastuuta niiden sisällöstä. Palveluntarjoajalle tai operaattori on aina vastuussa sisällöstä linkitysten. Kyseiset sivustot tarkastettiin aikaan yhdistää mahdollisten sopimusten vastaisia. Laiton sisältö oli tuolloin yhdistää. Pysyvä valvonta linkitysten on kohtuutonta ilman konkreettisia todisteita rikkomisesta. Kun ilmoitus rikkomuksista, me heti poistaa tällaisia ​​yhteyksiä.

tekijänoikeus

Sisältö ja työt näillä sivuilla luotu sivuston operaattorit ovat Saksan tekijänoikeuslain. Kopioiminen, editointi, jakelu ja kaikenlaista hyväksikäyttöä rajojen ulkopuolelle tekijänoikeuden edellyttää kirjallista suostumusta tekijän tai tekijä. Lataukset ja kopiot ovat sallittuja vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Sikäli kun sisältöä ei luonut operaattori, tekijänoikeuksia kolmansille osapuolille. Osuudet kolmansien osapuolten on merkitty sellaisiksi. Jos silti olla tietoinen tekijänoikeusrikkomuksesta, pyydämme vihje. Kun ilmoitus rikkomuksista, me poistamme sisällön välittömästi.

Lähteet: Disclaimer eRecht24


ostettuja kuvia:

Fotolia

  • #59292799 ©PureSolution